Valnød

Valnød:

De grønne , plukkes senest 10 august, 4 max 5 nødder til 70cl. snaps, nødderne deles i kvarter el skiver, trækker min, 5 mdr. filtreres, henstilles til bundfældning, til næste års høst , 1 august, filtreres , fortyndes drikkeklar, stilles til lagring og er så klar til kaffen Juleaften. Tag gerne låget af ugentlig, til udluftning og iltning.        
(25/7 2009    Hans Andresen.)

Valnød med Enebær:

Når du har en valnød snaps drikkeklar,  dvs. ren snaps tilsat den valnød essens du har lavet, ikke stærkere end til lidt svagere end du synes den skal være, - så er den nemlig bedst - tilsætter du essens af den snaps du har trukket på enebær - meget lidt af gangen, - ryst - tilsæt , - ryst , osv . Prop flasken godt til , læg den ud i bilen, lad den køre med en måneds tid.   
(29/7 2009 Hans Andresen)

Valnødde/rosin

1 håndfuld valnødder ( de modne afskallede nødder ), 1 håndfuld rosiner, ½ flaske Brøndum klar, Dette står og trækker i ca 10 dage, hvorefter valnødderne tages fra, rosinerne skal blive i snapsen.       
(Linda Hansen 26.72009)

Kom og vær med

Kom og vær med på vores ture. Vi har mange hyggelige ture i naturen hvor vi nyder kaffe og kage efter vi har plukket bær eller urter.

Lær om planter

I lauget har vi medlemmer som har bred viden om blandt andet Svampe, planter, træer, bær og frugt, så vores ture er altid oplysende og inspirerende.

Vinter møder

Om vinteren hvor der er koldt udenfor og ingenting at plukke i naturen, hygger vi os indenfor med plandt andet konkurrencer, bingo og spændende gæste foredrag.