Smykker

Smykker

Vi har netop lavet en samarbejds aftale med www.amoreebaci.dk og www.martinello.dk som vil give vore medlemmer en flot rabat som man får ved at indtaste nedenstående rabat kode.

Rabat kode: snaps
Efter marts vil jeg tilbyde jeres medlemmer 15% på smykker – er der andre kampagne tilbud i løbet af året, gælder deres medlems rabat ikke i den pågældende periode.
Her i marts gælder nedenstående rabatter:

 

Amore & baci Denmark

Amore & baci er et nyt smykke mærke som er kommet til Danmark i 2013. Det er Italiensk design og elegance, når det er bedst.
Amore & baci har et stort udvalg i halskæder, armbånd, ringe og øreringe som kan kombineres på et utal måder. Det er kun fantasien som sætter grænser.
Amore & baci kan tilbyde at holde smykkeaften, hvis der samles en gruppe på min 8 personer. Her vil en af vores konsulenter vil fremvise  en smuk og skøn smykkekollektionen.
I hele marts er der 25% på alle smykker på amore.
http://www.amoreebaci.dk

Man har på amore & abci mulighed for at bygge og se armbånd med smykker man selv designer på siden Sammensæt dit armbånd hvor man kan trække smykke beads op på et armbånd man selv vælger. Dette gør det visuelt at se hvad man bestiler før man køber.

Har du lyst til at se smykkerne i virkeligheden er du meget velkommen til at komme forbi forretningen i vemmingbund inden du køber.

 

Martinello

Martinello er en lækker webshop med ægte Italienske smykker i håndlavede Muranoglas. Martinello har de skønneste glasperler og beads, som designes i flotte kreationer, halskæder, armbånd og øreringe.
Martinello har tilknyttet er showroom som kan besøges efter aftale, på adressen Vemmingbund strandvej 111,6310 Broager
I hele marts er der 40% på alle smykker på martinelloKode: snaps
Efter marts vil jeg tilbyde jeres medlemmer 15% på smykker – er der andre kampagne tilbud i løbet af året, gælder deres medlems rabat ikke den pågældende periode.
www.martinello.dk

 

 

 

 

 

Kom og vær med

Kom og vær med på vores ture. Vi har mange hyggelige ture i naturen hvor vi nyder kaffe og kage efter vi har plukket bær eller urter.

Lær om planter

I lauget har vi medlemmer som har bred viden om blandt andet Svampe, planter, træer, bær og frugt, så vores ture er altid oplysende og inspirerende.

Vinter møder

Om vinteren hvor der er koldt udenfor og ingenting at plukke i naturen, hygger vi os indenfor med plandt andet konkurrencer, bingo og spændende gæste foredrag.