Halmhuset vin

Halmhuset

Den Overjordiske Vinkælder

Halmhuset er bygget som en slags kælder over jorden.  Dvs. at temperatur, luftfugtighed og belysning, i kraft af halmens og lerets særlige isoleringsevne, er som i en kælder. Altså den ideelle opbevaringsform til vin.


I Halmhuset sælger vi vin fra Frankrig, Spanien og Italien. Vinene kommer fra vinbønder vi kender, og som står inde for kvaliteten. Det er små gårde, hvor druerne håndplukkes, og hvor vinbønderne går op i produktionen med liv og sjæl.


Mange af vinene har opnået medaljer ved internationale vinkonkurrencer, og da vi selv importerer og sælger direkte fra lager, kan man købe vine af høj kvalitet til små priser.

Halmhuset
Vin & Specialiteter

Åbningstider:
Torsdag: 12.00 - 18.00
Fredag:   12.00 - 18.00
Lørdag:   10.00 - 13.00

Tlf.: 74441609
Nejsmøllevej 5 - Skodsbøl
6310  Broager
vin@halmhusetvin.dk
www.HalmHusetVin.dk

Kom og vær med

Kom og vær med på vores ture. Vi har mange hyggelige ture i naturen hvor vi nyder kaffe og kage efter vi har plukket bær eller urter.

Lær om planter

I lauget har vi medlemmer som har bred viden om blandt andet Svampe, planter, træer, bær og frugt, så vores ture er altid oplysende og inspirerende.

Vinter møder

Om vinteren hvor der er koldt udenfor og ingenting at plukke i naturen, hygger vi os indenfor med plandt andet konkurrencer, bingo og spændende gæste foredrag.